joi, 22 mai 2008

Uh lala:>

No hai că asta-i bună. Am ajuns celebritate, frate! Îşi pun piţipoancele ideile mele reduse de pe blog la status.
Hey you losers din Vîlcea city, praise me! E trist, frate. Lumea e plină de persoane fără capacitatea de gândire. Că tot a fost azi la C.N. Mircea cel Bătrân debate, şi a zis domnul scriitor Fluieraş [regrete că nu am reţinut întregul nume, my bad] ceva de genul că ar trebui să nu mai fim doar deţinători de creier, ci utilizatori de creier. Total de acord. Şi ceva similar a zis şi domnul profesor de logică odată la oră, cum aleg unii să fie ignoranţi. Bravo, tu piţipoancă amărâtă care habar nu ai ce înseamnă "elucubraţie", dar nu-i nimic. Lumea e plină de încuiaţi. Asta e! Deşi resemnarea nu cred că e o cale, măcar dacă lumea e plină de proşti, viaţa mea o să aibă un curs uşor. Şi deja m-am depăşit pe mine în aroganţă. Eh, lasă, că după dramele de dedesubt...

Ah, da, şi că tot nega drăguţa, scuze că te copiai, dragă. Dar n-am putut rezista în faţa inteligenţei covârşitoare.

Aşa, mi-am terminat coborârea la nivelul de piţipoancă, dar nu m-am putut abţine. Sunt prea bine dispusă. Ş-aşa discutam cu o prietenă adineaori de abundenţa poserilor. Oricum, dacă n-ar fi oameni d-ăştia reduşi, lumea ar fi tare plicticoasă. Ş-aşa mă plâng adesea de plictiseală şi de lene şi conform creştinismului o să ard in iad că, vezi doamne, n-am voie. Scuze că sunt umană, măcar sunt astfel în limita bunului simţ, nu ca alţii. Şi această postare fiindcă:
1. Mă plictisesc.
2. N-am nimic mai bun de făcut.
3. Ma seacă mincinoşii.
4. Mi se pare mie că era o poruncă printe cele 10 care spunea aşa: Nu fura!, un sfat simpatic pentru o persoană în căutare de afirmare.

We're still so young and desperate for attention.


Song of the day: Alter Bridge - Find the real
Lyrics of the day: There's a face I put on/All my life/The face of an angel/I look in the mirror/Only to find/The face of a stranger

P.S. : Aşa, că sunt încă plină de idei. Trimitere către piţipoancă, sau piţipoance, că se pare că blogul meu e întratât de citit de toată lumea că au fost o groază care ar fi avut la status ideile/ideea/parafrazări de pe blogul meu, sunt telepată, frate. Îţi fur ideile şi tu nici nu şti. Disturşi oameni.
Huh, and dezaxarea mea wins again.
I will lobotomize you while you're asleep.

Şi fiindcă există DEX, ba chiar si DOOM-urile alea ar fi timpul să fie căutate cuvinte gen "elucubraţie", "ignorant", "frustrant" şi poate chiar "sinceritate". Nu se ştie niciodată. Ar trebui făcute afişe cu "Use your OWN brains."

Heh... good luck growing a brain. ^^

9 comentarii:

Constantinov Rada spunea...

Bai da direct i'ai spuns'o.Interesant felul in care te iei de "pitzipoance". Mai, sa stii, ca au si ele un rol in viata asta. Sa o traiasca, de altfel, ca noi toti.Depinde si cum o traiesti.Presupun ca te'a jignit "profund" acea copiere a ideilor tale, incat ai "sarit" asupra ei cu o imbietoare baie de cuvinte.Poate, daca a citit postarea, nu si'a dat seama ce ai vrut sa spui cu adevarat.Ei, este bine sa te mai iei asa de oameni, indirect, sa'i faci sa se simta vinovati de greseala pe care au facut'o, mai mult sau mai putin grava.[Nu mai copia mai ideile iei, ca poate ajungi la stiri;)Believe me, e in stare:))]Salutari, Heliana!

Joc de nuanţe spunea...

:)))
Da, mă...
să îi sun p-ăştia de la Antena 1 că dacă tot emo provine din punk irlandez şi că m-a copiat pe mine cineva e ştire de senzaţie...

Nu m-a jignit. M-a flatat. Adică, îşi asumă ideea mea ca pe o dovadă clară de inteligenţă, nu? I should feel proud.

Constantinov Rada spunea...

A intrat Lika:|Iti spune ceva?

Joc de nuanţe spunea...

Pe bune?

Vaaai

PlasticFantastic spunea...

Mă, tu te simţi flatată că o piţipoancă şi-a asumat ideile tale, da cât de bine le-a înţeles, frate? Adică, mai umbli puţin pe hi5 şi îl vezi comment la vreo poză, două.... sună bine, e profund, ORIGINAL!(vezi siteu' cu piţipoance....). Aşa că hai s-o aplaudăn pe Heliana pentru că are puteri paranormale(fiind mână-n mână cu yahoo-ul, care o lasă să se uite la statusurie oamenilor, şi mai ales al persoanelor importante, vezi piţipoanca!), şi pentru că ideile ei furate sună bine!
Da, viitorul sună chiar magnific!
Poate o să-ţi facă şi ţie o manea, să te recunoască lumea pe stradă!

Nu sună magnific? Eu aş fi onorată(NOT!)!

Evelyn spunea...

S-au inmultit ale naibii pitipoance!Relax Heli nu te agita,trage aer in piept.That's the waz is it!

Joc de nuanţe spunea...

Da, ai dreptate, dar m-am amuzat copios.

Radu spunea...

:)) "Use Your Own Branis":)) Asta Mi-a placut foarte mult:).Heli am sa fac o observatie,Nu inteleg de ce te cobori la nivelul celor care fac chestia asta "copy-paste"[Dupa cum spune Doamna Diriginta].Lasa-i in pace,Totul va fi bine:*

Joc de nuanţe spunea...

Am specificat şi în postare de ce. Plictiseală. Lipsă de ocupaţie. Şi... fun.
Şi e haios să aflii dup-aia cum se atacă singură piţipoanca în cauză.
Deci a fost o situaţie în care am făcut haz de necaz and I enjoyed it.