joi, 4 septembrie 2008

Vandalizăm Boromirul!

Proaspăt întoarsă acasă am ieşit cu fetele in oraş şi dupa câteva certuri şi împăcări şi bla bla-uri stupide dă-i, nene şi te plimbă.
Nu sunt extraordinar de încântată de revenire, dar nici tristă, căci sincera să fiu, Constanţa este un oraş, in definitiv, urât. Prin unele cartiere ai impresia că o să îţi cadă blocurile cu totul în cap.
Trecând peste asta, azi minunata deplasare prin oraş a ajuns la punctul culminant în momentul în care, stând în faţa Boromirului încercând să ne dăm seama încotro să mergem noi, coboară de la terasă sau ce naiba o fi aia, eternul cocalar al zilelor noastre, cu ţigara între degete.
La un moment dat, tot stând noi acolo, observăm cum din coşul de gunoi de alături ieşea fain frumos fum. O caterincă idioată despre cum va lua foc Boromirul din cauza deşteptului care a aruncat ţigara şi în minutul următor de trezim că iese din patiserie o tanti blond-roşcată cu faţa suptă şi începe să urle la noi că ne-a văzut, vezi Doamne, fumând sau ceva de genul şi că sunt gaze acolo şi ca vrem să aruncam Boromirul (sau mai de grabă coşul de gunoi) în aer, după care conchide victorios că dacă nu stingem "focul" că o să cheme poliţia.
M-am enervat şi am început să ne răstim şi noi la ea şi dupa ce i-am zis că nu mai cumpărăm niciodată din Boromir, numai d-ale dracu, ne-am cărat. Pe drum am realizat că vinovatul era eternul cocalar de toate zilele care a aruncat ţigara nestinsă în coş. Apreciem că nu ai vrut să poluezi asfaltul, dar dacă tot voiai să faci ceva drăguţ trebuia să o faci până la capăt.
Românii nu pot pur şi simplu să facă ceva bine de la început până la sfârşit. Voinţă nulă.
Şi aşa ziua de azi s-a încheiat cu multe râsete şi idei despre afişe anti-ţaţa din Boromir şi dificila misiune de a evita cumpărarea din locul acela blestemat. Şi aşa a rămas fără clienţi fideli. Noi care cumpăram de o groază de ori pe zi numai de acolo.
Asta este! Poate dă faliment. (am vrea noi)




Song of the day:
Born Jamericans - Give you my love
Lyrics of the day:
Me say
De girls dem nowadays, all dem really want,
Expensive jewl-a-ries and fancy cars
Nuff Dona Karan and now a crisp Benz Sedan
Mr. Quality ah dem perfect man but hear di plan


4 comentarii:

Get. spunea...

repet
de vina nu e Boromiru'
ci personalu =))

virgina saraca.

Joc de nuanţe spunea...

Am zis, mă, de ţaţă, dar nu e vina noastră că s-a nimerit un personal idiot tocmai la Boromir.
Dacă ne-o pune pocnitori în ştrudele de-acuma?
:))

Anonim spunea...

da.. cam asha se intampla
"traim in romania" :)

Joc de nuanţe spunea...

Mda, dar faza asta devine deja o scuză frecventă şi toţi au impresia că pot să facă orice tâmpenie vor că doar "trăim în România".